Fritvalgsordning

Vi er godkendt af Viborg og Randers kommune til at levere praktisk hjælp.

  

Ifølge Service- og Sundhedsloven har alle borgere, der opfylder betingelserne for at få hjælp, og bliver visiteret til hjælp af Visiteringsenheden, ret til at få hjælp fra en godkendt leverandør efter eget valg. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp og i øvrigt, for hver enkelt borger, på baggrund af en individuel vurdering. Vi er af Viborg og Randers Kommune godkendt til at levere praktisk hjælp. Du kan derfor ifølge fritvalgsreglerne selv vælge din leverandør af rengøring, medmindre der er særlige forhold der gør sig gældende.


Vores personale er erfaren og vi sørger for, at det er de samme hjælpere, du ser hver gang – undtagen ved ferie og sygdom.


Uanset om det gælder fritvalgsordning eller en af vores andre services, er vores kunders tilfredshed altafgørende. For os er det vigtigt at du er tryg og får den hjælp som netop du har brug for. Vi er altid villige til at strække os ekstra langt for at skabe de bedst mulige resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

 

Ekstra grundig rengøring

​Vi tilrettelægger rengøringen helt efter dine ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet. Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job, så påtager vi os opgaven.
En grundig rengøring kan fx. inkludere:

  • Rengøring af badeværelse, herunder skuring af brusekabine og afvaske alle fliser.
  • Rengøring af fodlister, døre og karme
  • Rengøring af køleskabe
  • Rengøring af køkkenskabe
  • Støvsuge møbler

Vinduespolering

Der findes ikke noget bedre end at have nyvaskede vinduer, så solens stråler nemt kan finde sin vej ind i dit hus eller lejlighed. Vi pudser kun med en fast aftale, og du kan derfor nemt booke intervalrengøring af dine ruder til enten hver 4., hver 8., eller hver 12. uge.

  • Vi sparer for en masse besvær
  • Vi udfører et grundigt stykke arbejde
  • Dine ruder bliver vedligeholdt regelmæssigt og glasset vil holde i længere tid, så snavset ikke gror fast og dermed giver glasset en mat overflade

RING 50 96 00 68

Vælg dato og tidspunkt for kontakt vedr. tilbud

I hvilket tidsrum på datoen passer det bedst?