Fritvalgsordning:

Ifølge Service- og Sundhedsloven har alle borgere der opfylder betingelserne for at få hjælp, og bliver visiteret til hjælp af Visiteringsenheden, ret til at få hjælp fra en godkendt leverandør efter eget valg. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp og i øvrigt, for hver enkelt borger, på baggrund af en individuel vurdering. Vi er af Viborg Kommune godkendt til at levere praktisk hjælp. Du kan derfor ifølge fritvalgsreglerne selv vælge din leverandør af rengøring, medmindre der er særlige forhold der gør sig gældende.
Vores personale er erfaren og vi sørger for, at det er de samme hjælpere, du ser hver gang, undtagen ved ferie og sygdom.
Uanset om det gælder fritvalgsordning eller en af vores andre services, er vores kunders tilfredshed altafgørende. For os er det vigtigt at du er tryg og får den hjælp som netop du har brug for.
Vi lever af glade kunder, og derfor er vi altid villige til at strække os ekstra langt for at skabe de bedst mulige resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et tilbud på din opgave, er du velkommen til at skrive en besked til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 50960068

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Indtast koden her

: *