Håndværkerrengøring: 

Clean-Service teamet sætter en stor ære i at opfylde netop dine behov! Vi tilbyder alt lige fra rengøring af skurvogne, pudsning af vinduer, flytterengøring, håndværkerrengøring, slutrengøring, lejlighedsrengøring, grov rengøring og ejendomsservice.
Vi, hos Clean-Service, er fleksible. Om det er morgen, middag, aften, hverdagen eller i weekenden, så står vi klar! Det er vigtigt at tidspunktet passer jer.
I fællesskab får vi et godt samarbejde op og køre!

Vi holder en indledende samtale, så vi er sikre på, at i får jeres behov dækket. Der sker løbende opfølgning, så vi hele tiden tilpasser os jeres behov. Vi går op i de produkter vi bruger! De skal være effektive og af høj kvalitet!
Vi har den viden og erfaring der skal til inden for området – og vi er bevidste omkring, at det er ikke bare en almindelig rengøring. Vi står til rådighed, og er godt klar over, at det er svært at planlægge indenfor denne branche, men sammen finder vi en løsning!

Et godt samarbejde er vejen frem.
Store byggepladser er ikke et problem. vi har udstyret og erfaringen.
Om det er under- eller efter byggeriet, så klarer vi det.
Uanset om det gælder håndværkerrengøring eller en af vores andre services, er vores kunders tilfredshed altafgørende.
Vi lever af glade kunder, og derfor er vi altid villige til at strække os ekstra langt for at skabe de bedst mulige resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et tilbud på din opgave, er du velkommen til at skrive en besked til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 50960068

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Indtast koden her

: *