Hovedrengøring:

Her hos Clean-Service sætter vi en stor ære i at opfylde netop dine behov! Vi tilbyder rengøring af alt fra institutioner, kontorlokaler, produktionsvirksomheder eller butikker.
Vi, hos Clean-Service, er fleksible. Om det er morgen, middag, aften, hverdagen eller i weekender så står vi klar! Det er vigtigt at tidspunktet passer jer.
I fællesskab med jer får vi et godt samarbejde op og køre!
Vi holder en indledende samtale, så vi er sikre på, at i får jeres behov dækket. Der sker løbende opfølgning, så vi hele tiden tilpasser os jeres behov.
Vi står for det hele – støvsugere, gulvmopper, rengørings artikler, klude osv. Vi går op i de produkter vi bruger! De skal være effektive og af høj kvalitet!

Tæpperens:
Trænger dine tæpper til en opfriskning? Så hjælper vi gerne. Vores erfaring gør, at vi kan afhjælpe dig med gamle pletter og trælse lugte. Ring endelig og forhør dig omkring netop dine slags tæpper og så finder vi sammen ud af, hvordan vi hjælper dig på bedst mulig vis.

Behandling af gulve:
Er dit laminatgulv gået hen og blevet trist at se på? Så kan vi måske få det til at se ud som nyt igen, ved at fjerne det øverste lag polish og erstatte det med et nyt lag.
Vi har erfaring med behandling alle slags gulve sten-, marmor-, træ-, behandlede- eller laminatgulve. Dine gulve er i sikre hænder hos os.

Uanset om det gælder hovedrengøring eller en af vores andre services, er vores kunders tilfredshed altafgørende.
Vi lever af glade kunder, og derfor er vi altid villige til at strække os ekstra langt for at skabe de bedst mulige resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et tilbud på din opgave, er du velkommen til at skrive en besked til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 50960068

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Indtast koden her

: *