Institutionsrengøring

Her hos Clean-Service sætter vi en stor ære i at opfylde netop dine behov! Vi tilbyder rengøring af alt fra institutioner, skoler, privatskoler, børnehaver, vuggestuer, fritidshjems, SFO’er, klubber, specialinstitutioner, plejehjem, dagscentrere og lignende.
Vi, hos Clean-Service, er fleksible.
Om det er morgen, middag, aften, hverdagen eller i weekender så står vi klar! Det er vigtigt at tidspunktet passer jer.
I fællesskab med jer får vi et godt samarbejde op og køre!
Vi holder en indledende samtale, så vi er sikre på, at i får jeres behov dækket. Der sker løbende opfølgning, så vi hele tiden tilpasser os jeres behov.
Vi står for det hele – støvsugere, gulvmopper, rengørings artikler, klude osv. Vi går op i de produkter vi bruger! De skal være effektive og af høj kvalitet!
Et sundt indeklima er ekstremt vigtigt på institutionsområdet. Det er nemlig ensbetydende med færre sygedage, som igen giver gladere børn og medarbejdere.
Børn rører som bekendt ved alt, hvorefter de propper fingrene i munden og derfor skal hygiejnen være i top og det sørger vi for. For os er det vigtigt, at I kan føle jer sikker i henhold til hygiejneniveauet.
Uanset om det gælder institutionsrengøring eller en af vores andre services, er vores kunders tilfredshed altafgørende.
Vi lever af glade kunder, og derfor er vi altid villige til at strække os ekstra langt for at skabe de bedst mulige resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et tilbud på din opgave, er du velkommen til at skrive en besked til os via kontaktformularen eller ringe til os på telefon 50960068

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Indtast koden her

: *